Stefanie Van Snick
Stefanie Van Snick
Head of Sales Directs & New Business
27/03/2019
Korte videoboodschappen zijn booming. De oorzaak is duidelijk: de attention span bij kijkers wordt korter. Ook op de VRT-websites zijn korte online videoboodschappen mogelijk.

Onderzoeksbureau Nielsen bevestigt de internationale tendens in de creatie van korte online video ads. En in de VS experimenteren spelers als Fox en AMC ook volop met 6-secondenspots.

Video ads tot 15 seconden

Een campagne gepland met (online) video? Dan kan je hem ook laten doorlopen op het online netwerk van VRT. Dit zijn de websites waar jouw korte video’s, met een spotlengte van maximum 15 seconden, afwisselend op kunnen verschijnen: Eén, Dagelijkse Kost, Canvas, Sporza, Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel

Advertentiepakketten

Via Pebble Media bieden we enkele mooie advertentiepakketten (met gedetailleerde rapportering) aan, met deze pijlers indachtig:

 

  1. Het verhogen van de ROI van je campagne.
  2. De optimalisatie op basis van predictive data via Predicube.

Dit zijn de pakketten:


Pre-roll video advertising. Voor een spotlengte van maximum 15 seconden en 500.000 views per maand kan je clickable ads inzetten aan een hoge completion rate van gemiddeld 85%.

Always-on pakket. Adverteerders die het hele jaar door met video aanwezig willen zijn, zijn maandelijks zeker van 400.000 views op het online VRT-netwerk. Dit pakket kan flexibel ingeboekt worden, met een maximum van 500.000 views per maand.

Gold pakket. Adverteerders die 5 waves per jaar met video aanwezig willen zijn, zijn maandelijks zeker van 400.000 views op het online VRT-netwerk. Dit pakket kan flexibel ingeboekt worden, met een maximum van 500.000 views per maand.

Exclusief kennismakingspakket Predicube. Predicube staat voor predictive targeting met algoritmes. De oplossing is op maat ontwikkeld met de know-how van Universiteit Antwerpen, met de bedoeling om je doelgroep nog gerichter te kunnen bereiken en de kans op conversie en leerrijke inzichten te verhogen. Mogelijke KPI’s die je zou kunnen inzetten: maak een testrit, maak een afspraak, vraag een offerte, reserveer je sample, ...

Meer weten over Predicube.

Korting voor tv-alliantiepartners

Speciaal voor tv-alliantiepartners hebben we een online videopakket met een aantrekkelijke pricing uitgewerkt. Zo kan hun videocampagne doorlopen op alle VRT-sites.

Interesse of vragen?